Romy Vanelderen

Romy Vanelderen

Ik behaalde mijn diploma kinesitherapie aan de Universiteit Hasselt met veel trots en een grote onderscheiding in 2019. Aangezien ik zelf graag loop in mijn vrije tijd, besloot ik om de afstudeerrichting sport te kiezen. Hierbij specialiseerde ik mij in de revalidatie van letsels bij sporters. Voor mijn thesis ging ik nog dieper in op het sporten en specialiseerde ik me in het ontstaan, analyseren en behandelen van loopletsels. Onmiddellijk na mijn afstuderen, startte ik als kinesitherapeute bij Kine Osteo Roux. Hier was ik me al eerder bekend door hier zelf te revalideren, stage te lopen en vakantiewerk te doen. Zelf ben ik ook erg blij om mijn werk te kunnen uitvoeren in het hartje van Borgloon, aangezien ik hier zelf opgegroeid ben.

Bij mij kan je zowel terecht voor sportrevalidatie als algemene revalidatie. In de praktijk focus ik me op zowel manuele therapie als op oefentherapie. Dit vind ik de ideale combinatie om iemand effectief te revalideren en zo een goed resultaat te bekomen. Ik ben gemotiveerd om iedere patiënt en iedere klacht onder de loep te nemen en door samen te werken tijdens de revalidatie zo ons vooropgestelde doel te bereiken.

Specialisaties en opleidingen

  • Algemene kinesitherapie
  • Algemene revalidatie
  • Sportrevalidatie
  • Revalidatie van loopgerelateerde letsels
  • Bijkomende opleiding manuele therapie gestart in 2019

Hobby’s

Zelf probeer ik een actieve levensstijl aan te houden. Zo ga ik meerdere keren per week een mooie wandeling maken met mijn hondjes en trek ik er minstens 2x per week op uit met mijn loopschoenen.


Begeleiding & vitaliteit


Is het lichaam helemaal in balans, dan wordt er achtereenvolgens op mobiliteit, kracht en core stability gewerkt om zo het lichaam steeds sterker en vitaler te maken. De focus verhuist op dat moment van revalidatie naar rehabilitatie en functional training. Niet alleen de algemene dagelijkse activiteiten kunnen weer pijn- en klachtenvrij opgepikt worden, ook sporten en bewegen in het algemeen treden automatisch op het voorplan. Meer info


Contacteer ons

Kine-Osteo Roux

Adres: Kogelstraat 2, 3840 Borgoon
Tel: 0032 12 74 11 42
GSM: 0032 496 06 78 95
E-mail: info@kineroux.be


Volg onsCopyright Kine-Osteo Roux | Disclaimer | Cookies | Privacy | Website by Muskedeer