Bewegingscentrum Kine-Osteo RouxBij Kine-Osteo Roux staan beweging, vitaliteit en een persoonlijke aanpak centraal. Of je nu een passieve zesjarige, een ambitieuze twintiger, een drukbezette veertiger of een zestigplusser met kwaaltjes bent, iedereen kan bij Kine-Osteo Roux terecht voor een programma op maat en een vitaal leven vol beweging als streefdoel.

Met respect voor de fundamenten van de traditionele kinesitherapie (Edgard Roux bracht de praktijk 50 jaar geleden tot leven), is Kine-Osteo Roux anno 2017 uitgegroeid tot een multidisciplinair bewegingscentrum, geleid door Jo Roux en zijn dynamisch en professioneel team. Via tal van specialisaties biedt Kine-Osteo Roux alle nodige tools om vitaal, energiek en klachtenvrij door het leven te gaan.

Een sedentaire levensstijl werkt klachten in de hand en die vicieuze cirkel doorbreekt Kine-Osteo Roux. Bewegen zit in het DNA van de praktijk en ‘zelf bewegen’ staat centraal in de filosofie van het bewegingscentrum. Jo Roux en zijn team willen jong en oud aan het bewegen krijgen en die stimulans is op de praktijkvloer dan ook heel erg voelbaar.

Beweging is steeds de rode draad doorheen de behandeling, maar ook manuele arbeid blijft een belangrijke pijler binnen Kine-Osteo Roux. Met als leuze ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’ wordt tijdens de massage ook op psychogeen vlak gewerkt. Een gesprek werkt stressverlagend en heeft zo een positieve invloed op de behandeling.

Begeleiding & vitaliteit


Is het lichaam helemaal in balans, dan wordt er achtereenvolgens op mobiliteit, kracht en core stability gewerkt om zo het lichaam steeds sterker en vitaler te maken. De focus verhuist op dat moment van revalidatie naar rehabilitatie en functional training. Niet alleen de algemene dagelijkse activiteiten kunnen weer pijn- en klachtenvrij opgepikt worden, ook sporten en bewegen in het algemeen treden automatisch op het voorplan. Meer info


Contacteer ons

Kine-Osteo Roux

Adres: Kogelstraat 2, 3840 Borgoon
Tel: 0032 12 74 11 42
GSM: 0032 496 06 78 95
E-mail: info@kineroux.be


Volg onsCopyright Kine-Osteo Roux | Disclaimer | Cookies | Privacy | Website by Muskedeer