Gangrevalidatie

Ben je wat moeilijker op de been vanaf een bepaalde leeftijd of heb je onlangs een operatie ondergaan voor de knie of de heup, dan werken we bij Kine-Osteo Roux een aangepast behandelplan uit om je stap voor stap (progressief) op een pijnvrije en comfortabele manier terug mobiel te krijgen.

Screening
Een gerichte objectieve screening om de oorzaak van je onstabiel en onzeker marchpatroon te achterhalen kan in kaart gebracht worden via een specifiek kinesitherapetisch klinisch onderzoek. Ook is er de mogelijkheid i.s.m. Balance to Move om deze objectiviteit te versterken met een toestel (4D-motion Lab) om de afrolfunctie van de voeten, alsook de functionaliteit van de onderste ledematen (leg axis), het bekken en zelfs de rug tijdens het stappen te analyseren!

Behandeling
Via een progressieve structurele opbouw wordt het stappatroon eerst analytisch terug opgetraind. In een volgende fase worden de steun- en swingfase aan elkaar gekoppeld om uiteindelijk een zo optimaal mogelijk functioneel bewegings- en gangpatroon te bereiken.

Wil je meer informatie over gangrevalidatie?

Contacteer ons via 012/74.11.42 of info@kineroux.be


Begeleiding & vitaliteit


Is het lichaam helemaal in balans, dan wordt er achtereenvolgens op mobiliteit, kracht en core stability gewerkt om zo het lichaam steeds sterker en vitaler te maken. De focus verhuist op dat moment van revalidatie naar rehabilitatie en functional training. Niet alleen de algemene dagelijkse activiteiten kunnen weer pijn- en klachtenvrij opgepikt worden, ook sporten en bewegen in het algemeen treden automatisch op het voorplan. Meer info


Contacteer ons

Kine-Osteo Roux

Adres: Kogelstraat 2, 3840 Borgoon
Tel: 0032 12 74 11 42
GSM: 0032 496 06 78 95
E-mail: info@kineroux.be


Volg onsCopyright Kine-Osteo Roux | Disclaimer | Cookies | Privacy | Website by Muskedeer