Heleen Roux

Heleen Roux

Diëtiste en personal trainer Heleen heeft een positieve, energieke en leergierige ingesteldheid in het werkveld. Graag helpt ze jou op weg naar de versie die jijzelf graag wilt zien.

Al van jongs af is ze gefascineerd door voeding, daaruit kan ze dan ook zeggen dat dit ook een echte passie is geworden. Al snel had ze door dat diëtist worden de meest logische keuze was. Als levensgenieter passen strenge diëten of verboden voedsel niet bij haar visie, maar gaat ze op zoek naar de diepere oorzaken van bepaalde gezondheidsklachten om je lichaam terug in balans te brengen.

Ze gelooft in een holistische aanpak waarbij jij als persoon centraal staat en waarbij ik de nodige aandacht besteed aan je mindset en gewoontes. Stap voor stap worden de noden in kaart gebracht en werkt ze met veel enthousiasme concrete en haalbare doelen uit.

Daarnaast hecht zo ook veel belang aan bewegen en ziet dit samen met voeding als twee polen die elkaar aanvullen. Als personal trainer wil ze dan ook graag mensen op een plezierige manier aan hun lichaam laten werken en de doelen te bereiken.


Begeleiding & vitaliteit


Is het lichaam helemaal in balans, dan wordt er achtereenvolgens op mobiliteit, kracht en core stability gewerkt om zo het lichaam steeds sterker en vitaler te maken. De focus verhuist op dat moment van revalidatie naar rehabilitatie en functional training. Niet alleen de algemene dagelijkse activiteiten kunnen weer pijn- en klachtenvrij opgepikt worden, ook sporten en bewegen in het algemeen treden automatisch op het voorplan. Meer info


Contacteer ons

Kine-Osteo Roux

Adres: Kogelstraat 2, 3840 Borgoon
Tel: 0032 12 74 11 42
GSM: 0032 496 06 78 95
E-mail: info@kineroux.be


Volg onsCopyright Kine-Osteo Roux | Disclaimer | Cookies | Privacy | Website by Muskedeer