Marleen Roux

Marleen Roux

Werkzaam sinds 5 jaar als secretaresse bij Kine-Osteo Roux. Hier sta ik voornamelijk in voor de administratie en ontvangst van onze patiënten.
Kine-Osteo Roux is niet alleen mijn werk maar ook mijn familie, dit doordat mijn vader zo een 50 jaar geleden begonnen is met de praktijk en nu heeft mijn broer voor de opvolging gezorgd. Ik probeer hem en het team van Kine-Osteo Roux zo goed mogelijk te ondersteunen met hun taken.
Het sociale contact met de patiënten vind ik heel belangrijk en probeer hun dan ook zo goed mogelijk te helpen met al hun vragen en het bereiken van een oplossing.


Begeleiding & vitaliteit


Is het lichaam helemaal in balans, dan wordt er achtereenvolgens op mobiliteit, kracht en core stability gewerkt om zo het lichaam steeds sterker en vitaler te maken. De focus verhuist op dat moment van revalidatie naar rehabilitatie en functional training. Niet alleen de algemene dagelijkse activiteiten kunnen weer pijn- en klachtenvrij opgepikt worden, ook sporten en bewegen in het algemeen treden automatisch op het voorplan. Meer info


Contacteer ons

Kine-Osteo Roux

Adres: Kogelstraat 2, 3840 Borgoon
Tel: 0032 12 74 11 42
GSM: 0032 496 06 78 95
E-mail: info@kineroux.be


Volg onsCopyright Kine-Osteo Roux | Disclaimer | Cookies | Privacy | Website by Muskedeer