BEGELEIDING & VITALITEIT

Is het lichaam helemaal in balans, dan wordt er achtereenvolgens op mobiliteit, kracht en core stability gewerkt om zo het lichaam steeds sterker en vitaler te maken.
De focus verhuist op dat moment van revalidatie naar rehabilitatie en functional training.
Niet alleen de algemene dagelijkse activiteiten kunnen weer pijn- en klachtenvrij opgepikt worden, ook sporten en bewegen in het algemeen treden vanaf dan automatisch op het voorplan.


Balance To Move

Patiënten vanuit hun klachtenbeeld harmoniseren, mobiliseren en zelf aan het bewegen krijgen. Dat is het doel van Kine-Osteo Roux. Is dat doel bereikt en wil je meer? Dan verwijst Kine-Osteo Roux jou graag door naar naaste partner Balance to Move, een begeleidingscentrum dat de (top)sporter én de niet-sporter begeleidt tot gezond en slim bewegen.

Vanuit een juiste balans tussen lichaam en geest, statiek en dynamiek streeft Balance to Move naar een maximaal resultaat van bewegen op zowel recreatief als professioneel vlak.

Meer info op www.balancetomove.be


bikefitting
Begeleiding & vitaliteit


Is het lichaam helemaal in balans, dan wordt er achtereenvolgens op mobiliteit, kracht en core stability gewerkt om zo het lichaam steeds sterker en vitaler te maken. De focus verhuist op dat moment van revalidatie naar rehabilitatie en functional training. Niet alleen de algemene dagelijkse activiteiten kunnen weer pijn- en klachtenvrij opgepikt worden, ook sporten en bewegen in het algemeen treden automatisch op het voorplan. Meer info


Contacteer ons

Kine-Osteo Roux

Adres: Kogelstraat 2, 3840 Borgoon
Tel: 0032 12 74 11 42
GSM: 0032 496 06 78 95
E-mail: info@kineroux.be


Volg onsCopyright Kine-Osteo Roux | Disclaimer | Cookies | Privacy | Website by Muskedeer